Google Ads (SEA)

Wilt u uw onderneming laten groeien door meer leads te genereren? Dan is Google Ads zeker een must. Via dit advertentieplatform kan er doelgericht en relevant geadverteerd worden via alle kanalen van Google.

Uw boodschap bereikt daardoor het juiste doelpubliek op het juiste moment zodat potentiële klanten gemakkelijker en sneller actie ondernemen.

Google Shopping (SEA)

Heeft u een webshop? Dan kan u zeker niet naast Google Shopping kijken. Google Shopping maakt ook deel uit van het Google advertentieplatform en wordt gebruikt voor het promoten en verkopen van producten.

De advertenties bestaan niet alleen meer uit tekst maar uit een foto, beschrijving en prijs.

Facebook Ads

Bij “Facebook Ads” worden advertenties getoond in het nieuwsoverzicht van facebook gebruikers, zowel op mobiele apparaten als desktops. Bij desktops worden ze ook in een rechterkolom getoond, naast het nieuwsoverzicht.

Deze advertenties geven de mogelijkheid om zowel afbeeldingen als tekst te gebruiken.

Nieuwsbrieven

Informeer uw klanten over nieuwe of verbeterde producten en diensten, of breng hen op de hoogte van promoties.
We zetten voor u een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk nieuwsbriefsysteem op, zodat er snel en eenvoudig een professionele nieuwsbrief kan opgemaakt, verstuurd en opgevolgd worden.

Sociale media

Hebt u reeds een Facebook bedrijfspagina, Twitter account of bent u via andere sociale media actief ?
Wij zorgen ervoor dat deze perfect in uw website worden geïntegreerd.
Of misschien weet u nog niet hoe u met sociale media moet omgaan of hoe u ze kan inzetten voor uw onderneming ? Geen nood, wij maken u snel wegwijs in deze wereld en zorgen ervoor dat u ook kan genieten van de voordelen die ze u bieden.

SEO

Google houden we graag als beste vriend, daarom wordt uw website standaard zoekmachine vriendelijk geoptimaliseerd, zodat hij makkelijk door de zoekrobots wordt opgepikt.
Wilt u nog een stapje verder gaan en hoger in de zoekresultaten terechtkomen, dan kunnen we u hier ook bij helpen.

Beter zichtbaar zijn op het internet?

Laten we er iets aan doen

Bent u onvoldoende zichtbaar op het internet en wilt u meer waardevolle bezoekers op uw website? Wenst  u graag vrijblijvend uitleg over de verschillende mogelijkheden hierin en het bijhorende kostenplaatje? Laat ons dan zeker eens afspreken.