Webdesign

Wij zorgen voor origineel en stijlvol webdesign met een doordachte logische structuur, zodat de bezoekers van uw website snel en makkelijk de weg vinden naar de gewenste informatie.
We ontwikkelen mooie en efficiënte websites op maat van de klant en volgens het beschikbare budget.

Responsive Design

Door de exponentiële groei van het gebruik van tablets en smartphones is het belangrijk dat uw website ook goed leesbaar is op deze kleinere schermen.
Indien u wenst zorgen we ervoor dat de lay-out en schikking van uw website zich automatisch aanpast aan het gebruikte medium.

CMS websites

CMS staat voor “content management system” en wil simpelweg zeggen dat u na de oplevering van uw website, zelf eenvoudig en snel de inhoud van uw website kan aanpassen.
Om uw CMS website te ontwikkelen maken we gebruik van WordPress, een topspeler in de CMS wereld.

Web Hosting

Om onze klanten een degelijke en betrouwbare hosting van topkwaliteit te kunnen aanbieden werken we samen met een vaste partner op het vlak van webhosting, de nummer 1 in België. Zo kunnen we u de allerbeste service leveren en zorgen dat uw site altijd en overal perfect bereikbaar is.

Fotografie

Eén beeld vertelt meer dan 1000 woorden. We hebben ook de skills in huis om uw bedrijf professioneel in beeld te brengen. Indien u wenst, verzorgen wij het volledig fotografisch gedeelte van uw website. Hierdoor bent u als klant verzekerd van de professionele kwaliteit van het gebruikte beeldmateriaal op uw website.

Full Service

Wij bieden u de mogelijkheid om de volledige ontwikkeling van uw website en alles wat er daarnaast nog komt bij kijken, van A tot Z aan ons over te laten. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp en de ontwikkeling van uw website, maar begeleiden en ondersteunen u ook bij elk bijkomend aspect ervan, zoals integratie met uw bestaande ICT omgeving, ontwikkeling van logo en huisstijl …

Website laten maken?

LATEN WE SAMEN DE MOGELIJKHEDEN BEKIJKEN

Bijna elke onderneming heeft zijn eigen website. Zo bent u immers 7 dagen op 7, 24u op 24u bereikbaar voor uw (potentiële) klanten. Maar, waarschijnlijk zit u nog met veel vragen bij gans het ‘website gebeuren’ want hier komt meestal meer bij kijken dan wat u eerst in gedachten had.
Aarzel zeker niet om een afspraak te maken en uw webproject vrijblijvend te bespreken. Zo kan u zich een concreet idee vormen van de mogelijkheden en het bijhorende kostenplaatje.